Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn na het slapen

  Last van rugpijn na het slapen of juist alleen ’s nachts? Met rugpijn slapen is heel vervelend. Dat geldt voor de lage rugpijn en andere pijn die u in het midden of juist hoog ervaart. In de verschillende gevallen laat de hevige rugpijn ’s nachts zich goed behandelen als de oorzaak maar duidelijk is.

   

  Twee oorzaken

  Net als bij rugpijn tijdens het zitten als bij het opstaan ’s morgens kan het ook ’s nachts meerdere oorzaken hebben.  

  In principe zijn er voor rugpijn na het slapen en alleen ’s nachts twee oorzaken mogelijk: 

    • Instabiele houding 
     Ligt het lichaam in een instabiele houding? Het lichaam spant zich aan en kan zich niet ontspannen. De spieren staan onder spanning, waardoor die pijn gaan doen.  
    • Reparatie tijdens de nacht 
     Heeft het lichaam flink wat te verduren gekregen? De reparatie van een structuur in het lichaam kan pijnlijk zijn, omdat het lichaam daar soms een ontsteking voor nodig heeft. 

   

  Rugpijn na het slapen

  Last van rugpijn na het slapen? Dat kan met verschillende oorzaken te maken hebben. We stellen vast wat er aan de hand is. Op basis daarvan bepalen we wat er mogelijk is met manuele therapie en met oefentherapie. Zo zorgen we voor een passende oplossing. Of stellen we een meer specialistische behandeling voor, zoals bij een specifieke ontsteking van de wervel (Modic).  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn na het slapen? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?