Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  A-specifieke klachten

  Bij a-specifieke rugklachten is er dus eigenlijk niets te zien. Voor patiënten is dat vreemd daar de klachten soms heftig kunnen zijn. Dit is te verklaren uit het feit, dat deze pijn meestal wordt veroorzaakt door overbelasting op spieren. Als spieren te veel werk moeten verrichten, dan ontstaan daar vaak heftige klachten van. Meestal worden deze klachten veroorzaakt door een verkeerde houding of dwangmatige positie van het lichaam. LET WEL: We praten hier over verreweg het grootste deel van mensen met rugklachten.  
  Dit is ook de groep waar het standaard huisarts protocol van zegt om niets te doen. Eventueel een paracetamol. “Het gaat vanzelf over” wordt er dan gezegd.  

   

  WAAR in uw lichaam zit de pijn?

  Selecteer waar uw klacht zich bevindt.

  LOCATIE KLACHT

  WANNEER ervaart u uw klacht?

  Heeft u klachten tijdens een bepaald moment van de dag?

  MOMENT KLACHT

  Klachten tijdens een ACTIVITEIT?

  Heeft u klachten tijdens een activiteit?

  ACTIVITEIT

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?