Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Elke dag rugpijn

  U heeft elke dag rugpijn: wat is er dan aan de hand? De pijn kan op verschillende manieren ontstaan. Dus gaat het om pijn tijdens de nacht, in de ochtend (https://rugportaal.nl/moment/elke-ochtend-rugpijn/) of juist in de (na)middag? Het kan ook zijn dat u lage rugpijn of stijfheid bij het zitten en opstaan ervaart (https://rugportaal.nl/moment/lage-rugpijn-bij-zitten-en-opstaan/), bijvoorbeeld door uw spieren die herstellen.

   

  Aan het eind van de dag

  Veel mensen ervaren elke dag rugpijn en hebben daar vooral aan het eind van de dag last van. Dat kan door verschillende oorzaken komen. Het gaat in veel gevallen bijvoorbeeld om overbelasting, bijvoorbeeld van de spieren. Die krijgen veel te verduren, waardoor ze aan het eind van de dag moeten herstellen.
  U merkt dat bijvoorbeeld na het zitten, ’s avonds op de bank. Onderuitgezakt beginnen de spieren te herstellen. Er gaat vocht in zitten, dat het lichaam erin pompt. Bij het opstaan heeft u pijn in de rug, al verdwijnt dit weer snel zodra u een paar stappen zet.

   

  Elke dag rugpijn

  Heeft u elke dag rugpijn en lukt het niet om er vanaf te komen? We gaan op zoek naar de oorzaak. Meestal kunnen we met manuele therapie vaststellen welke verkeerde houding tot de pijn leidt. Of zorgen we met oefentherapie voor een andere oplossing voor uw klachten.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over elke dag rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?