Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Elke ochtend rugpijn

  U heeft elke ochtend rugpijn: wat is er aan de hand? Rugpijn in de ochtend is heel vervelend, maar kan met verschillende oorzaken te maken hebben. Heeft u de pijn bijvoorbeeld ’s morgens bij het opstaan (https://rugportaal.nl/moment/rugpijn-bij-opstaan-s-morgens/) of juist in de loop van de morgen? En heeft u elke dag rugpijn (https://rugportaal.nl/moment/elke-dag-rugpijn/) of alleen na fysieke inspanning?
  Hoe specifieker u bent, des te beter lukt het om vast te stellen wat er waarschijnlijk aan de hand is. Soms gaat het om een verkeerde dwangmatige houding. Het kan ook gaan om reumatische klachten of om stijfheid.

   

  Bij het opstaan

  Om te voorkomen dat u nog elke ochtend (lage) rugpijn heeft proberen we specifiek vast te stellen wat er aan de hand is. Als u ’s ochtends rugpijn heeft zorgen we er met manuele therapie bijvoorbeeld voor dat we uw houding verbeteren. Het voorkomt de pijn en zorgt ervoor dat u een betere houding aanneemt.

   

  Elke ochtend rugpijn

  Als u elke ochtend rugpijn heeft kunnen we dat met manuele therapie vaak goed behandelen. Bovendien gebruiken we oefentherapie om te voorkomen dat de pijn na verloop van tijd weer terug zal komen.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over elke ochtend rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?