Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Marjolein Verhoek

  FYSIOTHERAPEUT EN PODOTHERAPEUT

   MARJOLEIN VERHOEK

   Marjolein Verhoek heeft in 2017 haar opleiding Fysiotherapie aan de hogeschool Avans te Breda succesvol afgerond. Toen zij als fysiotherapeut aan het werk was zag zij veel voet en voet gerelateerde klachten in de praktijk. Zij kwam er snel achter dat veel klachten veroorzaakt worden of in stand worden gehouden door een afwijkend beweegpatroon van de voet. Om die reden wilde zij zich graag verder verdiepen in de voet. Zij is verder gaan studeren en in 2021 naast fysiotherapeut ook afgestudeerd als podotherapeut. Door haar grote nieuwsgierigheid naar (onder andere) manuele therapie is zij tijdens haar studie podotherapie het team van Voetportaal komen versterken. Hier wordt zij verder opgeleid tot Podotherapeut plus. Haar kracht is het combineren van fysiotherapie en podotherapie waarbij zij in beide registers actief is. Hierbij is manuele therapie een sterke aanvulling.
   Door het combineren van haar kennis is zij zeer sterk in het oplossen van houdings- en bewegingsklachten. Hiervoor wordt zij verder begeleid door MSK-arts en (sport)podotherapeut René Somers.

   U kunt bij Marjolein terecht voor voet en andere houdings- en bewegingsklachten (knie, heup, rug, nek en schouders).

   ‘’Het combineren van verschillende therapieën geven mij een brede kijk op klachten waardoor een doeltreffende en complete behandeling kan worden gegeven. Hierbij zal het opsporen van de oorzaak van uw klachten altijd mijn eerste doel zijn.‘’

   Marjolein werkt Marjolein elke maandag, woensdag en donderdag in Amsterdam Nieuw-Sloten op de Borgloonstraat, op dinsdag werkt zij in Amstelveen bij Annatommie M.C. op de Burgemeester Haspelslaan en op vrijdag werkt zij in Breukelen op de Straatweg.

   Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?