Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  René Somers

  PODOTHERAPEUT, ARTS (MSK)

   RENÉ SOMERS, (SPORT)PODOTHERAPEUT EN ARTS MUSCULOSKELETALE GENEESKUNDE (MSK)

   Na het afronden van zijn opleiding podotherapie werd het René Somers duidelijk dat de opleiding hem een te beperkt inzicht gaf in het functioneren van de voet. Hij is geneeskunde gaan studeren en hieropvolgend de opleiding tot “Arts Musculoskeletale geneeskunde”. Al deze kennis is hij vervolgens gaan toepassen op de behandeling van de houdings- en bewegingsklachten. Hierbij heeft hij altijd een speciale interesse in de voet en diens functioneren gehouden. In de loop van de tijd heeft René Somers zelf onderzoeks- en behandeltechnieken ontwikkeld om nog betere en snellere resultaten te ontwikkelen bij zijn patiënten.

   Het werd René wel duidelijk, dat voetklachten niet altijd alleen vanuit de voet komen maar ook het gevolg kunnen zijn van een probleem wat zich elders in het lichaam bevindt. Bij VoetPortaal is er dan ook de visie dat -ongeacht de klacht- de mens als één geheel dient te worden bekeken.

   Vanuit de overtuiging dat vrijwel elke voetklacht te behandelen is René in 2011 begonnen met het geven van een 2- jarige interne opleiding tot Podotherapeut Plus. Om zo zijn inzichten te kunnen uitdragen aan anderen.

   “Ik stel niet alleen hoge eisen aan mezelf maar ook aan de therapeuten en artsen die zich bij VoetPortaal willen aansluiten. Ik verwacht van hen dat ook zij die zoektocht naar de oplossing willen aangaan en dat ze zich verdiepen in zowel het diagnostisch onderzoek als het toepassen van manuele technieken”. (René Somers, 2011)

   Door de integratie van podotherapie, manuele therapie en fysiotherapie ziet hij het succes van de behandelingen sterk toenemen zowel in snelheid van herstel maar ook in duurzaamheid. In de praktijk wordt momenteel veel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de behandeltechnieken om hier nog meer kennis over te krijgen.

   Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?