Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Stijn Gillissen

  ARTS (MSK)

   STIJN GILLISSEN, RUGPORTAAL ARTS MUSCULOSKELETALE GENEESKUNDE (MSK)

   Stijn is 30 jaar oud en ruim 2 jaar arts. Na zijn banen bij de chirurgie en gynaecologie, is hij dit jaar begonnen aan zijn specialisatie tot musculoskeletaal (MSK) arts.

   “Ervoor zorgen dat je patiënt weer pijnvrij kan bewegen is het mooiste wat je als arts kunt bereiken. Met pijnloos bewegen geef je iemand zijn vrijheid weer terug”. Door de combinatie van podotherapie met de MSK biedt VoetPortaal een gerichte aanpak tegen klachten van het houdings- en bewegingsapparaat.

   Stijn is werkzaam op de donderdag bij RugPortaal in Nieuw Sloten.

   Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?