Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Lage rugpijn bij bukken

  Last van lage rugpijn bij het bukken? Het is heel vervelend om niet te kunnen bukken door de rugpijn die u ervaart. Wat er precies aan de hand is kan met verschillende oorzaken te maken hebben.
  Net als bij rugpijn na het hardlopen en bij het liggen is het belangrijk om daar meer onderzoek naar te laten doen. We kunnen aan sommige bewegingen of oefeningen zien wat er mogelijk aan de hand is.

   

  Niet kunnen bukken door rugpijn

  Niet kunnen bukken door rugpijn kan met meerdere oorzaken te maken hebben. We stellen vast wat er aan de hand is, om op basis daarvan te bepalen welke behandeling het best geschikt is.
  In veel gevallen kunnen we de lage rugpijn bij het bukken behandelen met manuele therapie. We zoeken de oplossing in een betere houding, waardoor de klachten op een natuurlijke manier verdwijnen.

   

  Lage rugpijn bij bukken

  We behandelen de lage rugpijn bij het bukken, zodat u zich weer vrijer kunt bewegen. Dat geldt voor bij het bukken en bij andere handelingen of activiteiten, als die ook pijn doen. Met manuele therapie voorkomen we overbelasting. Oefentherapie kan helpen om een betere houding aan te nemen en die vast te houden.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over lage rugpijn bij bukken? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?