Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn na hardlopen

  Last van rugpijn na het hardlopen? Het is een belastende activiteit, zowel voor de rug als voor diverse gewrichten in het lichaam. Toch zou u geen last moeten hebben van hoge of lage rugpijn tijdens en na het hardlopen. Vaak ligt dat aan een verkeerde beweging, net als bij rugpijn bij het lopen en staan of bij het bukken.

   

  Onderzoek naar de oorzaak

  Als u last heeft van rugpijn na het hardlopen is het belangrijk dat we vaststellen wat er precies aan de hand is. We doen onderzoek tijdens een loopanalyse en bekijken dat in het kader van de klachten die u ervaart en bepalen dan wat daar de oorzaak van kan zijn.
  In de meeste gevallen zorgen we er met manuele therapie voor dat u de rugpijn na het hardlopen niet meer zal ervaren. We nemen de oorzaak van de klachten weg, door u een betere houding aan te leren. Tijdens oefentherapie leert u hoe belangrijk het is om de juiste houding aan te nemen.

   

  Rugpijn na hardlopen

  Heeft u rugpijn na het hardlopen? Dit komt vaak door de beweging die u verkeerd maakt. Een combinatie van manuele therapie en daarna oefentherapie kan dit veelal oplossen. U ervaart daardoor geen pijn meer tijdens of na het hardlopen.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn na hardlopen? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?