Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn bij lopen en staan

  Rugpijn bij het lopen en staan kan verschillende oorzaken hebben. Dus gaat het om lage rugpijn? Of ervaart u dat vooral tijdens het fietsen of juist het lopen? Het is belangrijk om specifiek aan te geven wanneer u de pijn ervaart, en waar deze zit.
  Hoe beter we een beeld kunnen krijgen van de precieze klachten, des te groter dat we dat goed kunnen behandelen. Dus gaat het om rugpijn bij scheef staan of specifiek na het hardlopen? We houden er rekening mee in de behandeling die we voorstellen.

   

  Bij staan en lopen

  Sommigen ervaren de rugpijn bin het staan en lopen. Anderen lopen met rugpijn nadat ze zijn gaan fietsen of een stuk hebben gewandeld. Aan de hand van die kenmerken kunnen we vaststellen wat er precies aan de hand is. En lukt dat niet? Soms adviseren we om nader onderzoek te laten doen aan de hand van een MRI- scan.

   

  Rugpijn bij lopen en staan

  Zodra we de oorzaak van de rugpijn bij lopen en staan hebben vastgesteld stellen we een passende behandeling voor. We proberen de rugpijn te behandelen met manuele therapie. Op die manier leren we u een goede houding aan te nemen, die pijntjes voorkomt. Bovendien helpen we u met oefentherapie ervoor te zorgen dat de pijn wegblijft.

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over lage rugpijn bij zitten en opstaan? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?