Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Lage rugpijn door scheef staan

  Last van lage rugpijn door scheef staan? Rugpijn bij lang staan kan op een aantal verschillende manieren ontstaan. Met name scheef staan is een typische oorzaak. Uw houding is op dat moment niet goed, waardoor er na verloop van tijd overbelasting ontstaat. Dit doet pijn.
  Ervaart u de rugpijn bij rechtop staan of specifiek bij scheef staan? En gaat het om lang staan of heeft u daar ook na een kortere periode al last van? Net als bij niet kunnen zitten door rugpijn en bij pijn door lopen en staan helpt het ons als u daar heel specifiek over kunt zijn.

   

  Rugpijn bij lang staan

  Ervaart u de rugpijn bij lang staan? In veel gevallen is het uw specifieke houding die daartoe leidt. We onderzoeken uw houding en proberen aan de hand daarvan vast te stellen wat er aan de hand is. Op basis van die inzichten adviseren we u over een betere houding, en kunnen we oefeningen voorstellen.

   

  Lage rugpijn door scheef staan

  Wordt de lage rugpijn door scheef staan veroorzaakt? Met manuele therapie corrigeren we u naar een betere houding aan. Vervolgens gebruiken we oefentherapie om ervoor te zorgen dat u niet in de oude patronen terugvalt. Op die manier leert u rechter staan, zodat de rugpijn niet terug zal komen.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over lage rugpijn door scheef staan? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?