Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Niet kunnen zitten door rugpijn

  Last van niet kunnen zitten door rugpijn? U kunt last hebben van een hevige pijn, waardoor het niet lukt om normaal te gaan zitten. Dus heeft u moeite om op een stoel plaats te nemen of lang aan een bureau te zitten? Of ervaart u lage rugpijn bij het zitten op de bank? We stellen vast wat er aan de hand is, aan de hand waarvan we u graag helpen van de pijn af te komen.
  Het is net als bij rugpijn bij liggen en bij rugpijn bij scheef staan belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn over de pijn. Dus kunt u vanaf het begin niet zitten? Of gaat het om klachten die op bepaalde momenten opspelen? We houden er rekening mee bij de diagnose.

   

  Onderzoek naar uw rugpijn

  We doen onderzoek naar de pijn in uw rug, waardoor u bijvoorbeeld niet kunt zitten. We stellen vast waar de pijn vandaan komt. Vanuit de oorzaak denken we mee over de beste behandeling. Met manuele therapie zorgen we ervoor dat u bijvoorbeeld een verkeerde houding afleert.

   

  Niet kunnen zitten door rugpijn

  Met oefentherapie leren we de juiste houding aan, net als manieren om die beter vol te houden. In de juiste houding heeft geen last meer van niet kunnen zitten door rugpijn.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over niet kunnen zitten door rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?