Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn bij liggen

  Last van rugpijn bij het liggen? Het kan gaan om lage rugpijn, net als pijn in het midden van de rug. Het is in de beide gevallen heel vervelend, al is het niet zo eenvoudig om daar de precieze oorzaak van vast te stellen. Het kan aan meerdere dingen liggen.
  Heeft u bijvoorbeeld een verkeerde houding in bed? Of juist tijdens het staan en zitten? U kunt mogelijk niet liggen door rugpijn. Zelfs liggen in bed is dan niet aangenaam, waardoor de nachten heel lastig kunnen zijn.

   

  Rugpijn bij in bed liggen

  Net als bij lage rugpijn bij het bukken en bij niet kunnen zitten door rugpijn is het belangrijk om zo specifiek mogelijk te zijn. Wanneer ervaart u de klachten en waar zitten die precies?
  Aan de hand daarvan stellen we vast wat er waarschijnlijk aan de hand is. Vaak ligt het aan uw houding tijdens het slapen, staan, zitten of bewegen. Aan de hand daarvan behandelen we u met manuele therapie.

   

  Rugpijn bij liggen 

  Als u last heeft van rugpijn bij het liggen behandelen we u met manuele therapie. We zorgen voor de juiste houding, ook tijdens het zitten en staan. Met oefentherapie zorgen we ervoor dat u dit beter vol kunt houden, om niet terug te vallen in oude patronen.
  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn bij liggen? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?