Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn in de nek en schouder links

  Last van pijn in de nek en schouder, links van het midden? Het is net als tussen de schouderbladen en in de onderrug een vervelende pijn. 

  Dus heeft u pijn in de schouder en nek? We kunnen de nek en schouder over het algemeen goed behandelen. Vaak wordt er gedacht aan stress, bijvoorbeeld omdat u strakke deadlines heeft of omdat het even niet zo loopt zoals gepland. 

   

  Pijn in de schouder en nek

  Heeft u last van pijn in de schouder en nek, bijvoorbeeld links van de wervelkolom? Dit komt veel voor bij mensen die met een verkeerde houding veel achter een computer werken. Zij hebben veel spanning op de spieren staan. Door een beetje naar voren te hangen met het hoofd neemt de spanning van de spieren van de schouders en nek met 6 kilogram toe. Dat zijn 4 volle flessen frisdrank! 

   

  Pijn in de nek en schouder links

  De asymmetrische verdeling van de druk op de schouders en nek kan de pijn bijvoorbeeld links of rechts van de wervelkolom laten ontstaan. In alle gevallen is het een goed idee de houding te veranderen. Dit kan als eerste en snelste met manuele therapie. Als tweede is houdingtherapie belangrijk en probeer niet te lang in eenzelfde houding te gaan zitten. We leren u een betere houding aan te nemen, die klachten voorkomt. Als het u lukt, probeer dan om stress te voorkomen. Masseren mag, maar heeft eigenlijk altijd maar kort resultaat. 

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn in de nek en schouder links? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?