Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn in wervelkolom tussen de schouderbladen bij ribben

  Heeft u last van pijn in de wervelkolom tussen de schouderbladen? Het is een vervelende pijn, die de meeste patiënten meteen zullen herkennen. De pijn voelt brandend of stekend aan. Het is een specifieke pijn die u waarschijnlijk heel goed met uw vinger zou kunnen aanwijzen. 

  De pijn tussen de schouderbladen ontstaat net als in de nek en schouders vaak tijdens het werken op een computer of aan een bureau.  

   

  Spanning op de spieren

  Als u een beetje naar voren leunt komt het schouderblad door verkeerde ribstanden een beetje naar voren te staan. De druk neemt toe, waardoor de spier tussen de rib en het schouderblad in de kramp kan schieten. Dit leidt tot de specifiek aanwijsbare pijn.  

  De pijn tussen het schouderblad en de wervelkolom zit op een heel duidelijke plaats. Dat helpt ons vast te stellen wat er aan de hand is, en de juiste behandeling voor te stellen.  

   

  Pijn in wervelkolom tussen de schouderbladen

  Heeft u last van pijn in de wervelkolom, tussen de schouderbladen? We zullen de stand van het schouderblad proberen te corrigeren. In de meeste gevallen corrigeren we eerst de wervelkolom en de ribben onder het schouderblad met manuele therapie. Vervolgens gebruiken we een beetje oefentherapie. Zodra de situatie onder controle is zal de pijn over het algemeen weer verdwijnen.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn in wervelkolom tussen de schouderbladen? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?