Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn tussen de schouderbladen

  Last van pijn achter of tussen de schouderbladen? Pijn in het schouderblad is vaak lastig te benoemen. Het lukt niet om erbij te komen, dus ook niet om de pijn tussen de schouderbladen precies aan te wijzen. 

  En voelt u het onder het schouderblad en de ribben of specifiek onder het schouderblad links? De pijn kunt u voelen tijdens bewegingen en activiteiten, net als in de vorm van een napijn bij rust. 

  Het is in ieder geval goed om te weten dat het schouderblad aan de achterzijde op de ribben ligt. De beide bladen moeten min of meer plat liggen. Soms raken ze uit positie. Een schouderblad zal meer op de rib drukken. Soms reageren ook de spieren tussen de ribben.  

   

  Links, rechts of in het midden

  De pijn tussen schouderbladen kan zich zowel links, rechts als in het midden voordoen. Het is een lastige pijn, omdat deze over het algemeen wat dieper ligt. Meestal brandend van karakter. Dat maakt het lastiger om vast te stellen wat er precies aan de hand is.  

   

  Pijn tussen de schouderbladen

  Heeft u last van pijn tussen de schouderbladen? In de meeste gevallen zullen we de rib corrigeren. Dat lukt met manuele therapie. Het is een specialistische klus, waar we veel ervaring mee hebben. Zo zorgen we er vanuit de rib voor dat de pijn bij de schouderbladen verdwijnt.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn tussen de schouderbladen? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?