Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn midden in de rug

  Pijn midden in de rug komt vooral regelmatig voor. Het is een beetje aan de onderkant van de borstkas. Vrouwen geven het vaak aan als een plek ter hoogte van het BH-bandje.  

  Heeft u plotseling pijn midden in de rug of lijkt het te komen uit het midden van de rug wervel? Het voelt veelal als restpijn na een val of een trauma. De rug heeft in het midden de grootste draaicapaciteit, dus het is belangrijk dat de wervels er goed zitten en goed werken. Bovendien mogen de ribben niet tegen de wervels aan drukken. 

   

  Ter hoogte van het BH-bandje

  De pijn in de rug in het midden daarvan ontstaat door extra spierkracht, die nodig is om toch te kunnen blijven bewegen. De pijn zit dicht tegen de wervelkolom aan, maar kan ook uitstralen naar de flank(en) of zelfs naar de borstkas aan de voorzijde. Net als bij pijn tussen de schouderbladen is het soms lastig aan te geven waar de pijn precies zit. 

   

  Pijn midden in de rug

  Heeft u last van pijn midden in de rug? We structureren de wervelkolom opnieuw, net als de ribben. Dat lukt het best met manuele therapie. Zodra de structuur weer klopt zal de pijn over het algemeen snel minder worden.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn midden in de rug? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?