Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn in de onderrug

  Last van pijn in de onderrug? Veel mensen klagen over onderrug pijn over de hele breedte van de broekband. Dit komt bijvoorbeeld door een meer holle stand van de onderrug, ten opzichte van de natuurlijke houding.

  Het kan leiden tot een aanhoudende of plotselinge pijn. Soms is dat het gevolg van een eerder trauma, al is het er in de meeste gevallen voorzichtig ingeslopen.

   

  Links, rechts of over de hele breedte

  De pijn in de onderrug kan zowel links, rechts als over de hele breedte zitten. Het is bij veel mensen een constante pijn, die daardoor een vermoeiend en zeurderig karakter heeft. De pijn kan uitstralen naar bijvoorbeeld het bekken. De pijn in het bekken en de onderrug hangt in sommige gevallen af van de belasting die u daarop uitoefent.
  Veel mensen ervaren deze onderrug pijn vooral op het moment dat ze ’s morgens wakker worden. De pijn kan op dat moment hevig zijn, waardoor u niet langer in bed kunt blijven liggen en moet opstaan.

   

  Pijn in de onderrug: behandeling

  Zoekt u een behandeling voor pijn in de onderrug? Het is in veel gevallen belangrijk om de positie van het bekken ten opzichte van de onderrug te verbeteren. Als de rug te hol is komen te staan is het belangrijk om dat te verminderen.

  We doen onderzoek naar de precieze oorzaak van de pijn in de onderrug. Daarbij kijken we bijvoorbeeld ook naar de stand van de benen en voeten. Onze manuele therapie in combinatie met oefentherapie biedt vaak de beste kansen. Op die manier verminderen we de holling in de onderrug, waardoor de klachten vervolgens verdwijnen

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over hernia: lage rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?