Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn in onderrug en bil 

  Last van pijn in de onderrug en bil? Het gaat bijna altijd om een spier die te hard werkt en daardoor overbelast raakt. Dus heeft u last van pijn in uw bil met uitstraling naar het been? Of juist naar de onderrug? Het is belangrijk om vast te stellen of u dit bij beweging of juist in rust ervaart. En of de pijn uitstraalt, omdat we aan de hand daarvan kunnen bepalen wat er aan de hand is.

   

  Benen en voeten of uw houding

  Heeft u pijn in de onderrug en bil als u beweegt? Dan is het belangrijk om goed te kijken naar de benen en voeten. Bij pijn in uw bil bij rust is vaak de houding van het bekken verkeerd. Net als bij een zeurende pijn in de onderrug en bij pijn in de wervelkolom zoeken we aan de hand van deze vragen uit wat er precies speelt.

   

  Pijn in onderrug en bil

  We zullen de pijn in de onderrug en bil behandelen zodra we weten wat daarvan de oorzaak is. We behandelen met manuele therapie en met houdingstherapie kunt u dan voorkomen dat de pijn weer terug kan komen.

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn in de onderrug en bil? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?