Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Pijn in de thoracale wervelkolom

  Pijn in de thoracale wervelkolom? Pijn in het midden en bovenzijde van de rug ontstaat vaak door heftige spierspanning. Het gaat om de dikke en harde spierkabels die over de rug lopen. Ze zorgen ervoor dat het bovenlichaam recht boven het bekken blijft. De spieren kunnen vermoeid raken, waardoor er een branderige pijn ontstaat. 

  Daarnaast kan de pijn in de wervelkolom dieper zitten, en helemaal doorstralen naar de nek. Net als bij pijn in de onderrug en bil en bij flank pijn zullen we eerst onderzoeken wat er precies aan de hand is.  

   

  Mijn wervelkolom doet pijn

  Zit de pijn in de thoracale wervelkolom of doet de kolom op een andere plek pijn? En heeft u de pijn alleen bij het bewegen of ook in rust? We stellen u een aantal vragen. Aan de hand daarvan bepalen we wat er waarschijnlijk aan de hand is, zodat we de behandeling daarop kunnen afstemmen.  

   

  Pijn in de thoracale wervelkolom

  Als u last heeft van pijn in de thoracale wervelkolom of op een andere plek in de rug kijken we goed naar de stand van het bovenlichaam en het bekken. Vaak kunnen we de stand met manuele therapie en oefentherapie verbeteren, zodat u daar geen last meer van heeft. De spieren zullen minder strak staan, dus minder pijn geven.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over pijn in de thoracale wervelkolom? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?