Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Lage rugpijn bij zitten en opstaan

  Last van lage rugpijn bij het zitten en opstaan? Het is iets waar veel mensen last van hebben, bijvoorbeeld ’s avonds als ze hun volgende kopje koffie willen halen. Sommigen hebben elke dag rugpijn, terwijl anderen dat soms ervaren na het zitten.
  In dat laatste geval heeft het misschien te maken met vocht in de spieren. Het vocht hoopt zich daar op, om de spieren te laten herstellen van eerdere inspanningen. Het vocht zit in de weg op het moment dat u wilt opstaan.

   

  Bij opstaan na zitten

  Dus heeft u last van opstaan na het zitten? We stellen vast wat er precies aan de hand is. Op die manier sluiten we andere oorzaken van de lage rugpijn uit. Het helpt ons om de juist behandeling te kiezen, waarmee we voorkomen dat u de klachten nog zal ervaren.

   

   Lage rugpijn bij zitten en opstaan

  Als u last heeft van lage rugpijn bij het zitten en opstaan behandelen we standaard met manuele therapie. Daarmee kunnen we de klachten over het algemeen goed oplossen. We gebruiken oefentherapie om u zelf te leren daar beter mee om te gaan. Zo weet u zeker dat de klachten vervolgens ook wegblijven.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over lage rugpijn bij zitten en opstaan? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?