Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn bij zitten

  Last van rugpijn bij zitten, bijvoorbeeld ’s avonds als u op de bank of aan tafel zit? Bij veel patiënten vallen de klachten overdag wel mee, maar ervaren ze ’s avonds problemen als ze bijvoorbeeld een kopje koffie willen halen. Ze kunnen bijna niet meer rechtop komen en voelen zich een oude man of vrouw.
  Ze ervaren bijvoorbeeld lage rugpijn bij het zitten en opstaan. De pijn is net zo vervelend als rugpijn na het slapen, maar laat de oorzaak daarvan niet zo makkelijk vaststellen.

   

  ’s Avonds na zitten

  Ervaart u de rugpijn tijdens het zitten, na het zitten of na inspanning en daarna zitten? Probeer er specifiek over te zijn. Op die manier stellen we bijvoorbeeld vast of het gaat om een spierprobleem.
  Als u gaat zitten proberen de spieren zich te herstellen. Het lichaam pompt vocht in de spieren. Het vocht zit in de weg als u wilt opstaan. Door uzelf rechtop te dwingen lukt het na een paar passen vaak weer om probleemloos te bewegen.

   

  Rugpijn bij zitten

  De rugpijn bij het zitten kan verschillende oorzaken hebben. We zoeken naar die oorzaak. In de meeste gevallen kunnen we dat behandelen met manuele therapie. Zodra we de oorzaak hebben gevonden gebruiken we oefentherapie om te voorkomen dat de klachten terugkomen.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn bij zitten? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?