Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn bij het opstaan ’s morgens

  Last van rugpijn bij het opstaan ‘s morgens? Het is een vervelende pijn, waardoor u het liefst zou blijven liggen. Of andersom juist, de pijn in uw rug dwingt u om juist op te staan.
  Misschien verdwijnt de pijn weer als u een kop koffie op heeft of als u eenmaal onder de douche staat. Er kan namelijk sprake zijn van verschillende soorten oorzaken. Dus heeft u rugpijn na het slapen? Of heeft u elke ochtend rugpijn, zonder dat duidelijk is hoe dit precies ontstaat? De kans is groot dat wij u ervoor kunnen behandelen.

   

  Opstaan uit bed

  Wilt u opstaan uit bed, omdat de rugpijn te hevig is na het slapen? Of heeft u juist rugpijn na het opstaan? Zowel bij het opstaan uit bed als het blijven liggen kan de pijn in de rug vervelend opspelen.
  We stellen specifiek vast wat er aan de hand is, om daar de behandeling op af te stemmen. We gebruiken bijvoorbeeld manuele therapie, om de houding en stabiliteit van het lichaam te verbeteren.

   

  Rugpijn bij het opstaan ’s morgens

  Een goede houding voorkomt in veel gevallen rugpijn bij het opstaan ’s morgens. Bovendien zorgen we er met manuele therapie en soms oefentherapie voor dat u die houding aan kunt blijven nemen. Het voorkomt dat u terugvalt in oude gewoonten. De pijn blijft weg, waardoor opstaan ’s morgens een stuk aangenamer wordt.
  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn bij het opstaan ’s morgens? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?