Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Aspecifieke lage rugpijn

  Aspecifieke lage rugpijn laat zich lastig aantonen. Een röntgenfoto of scan laat meestal niet zien waar de pijn zit. Toch betekent dit natuurlijk niet dat u de aspecifieke rugpijn niet heeft. De pijn zit er, het lukt alleen niet om te bepalen waar dat precies vandaan komt.
  Anders dan bij rugpijn door een tumor of bij een hernia en lage rugpijn is het hierdoor lastiger om precies te duiden wat de oorzaak is. Het gaat eigenlijk altijd om een verkeerde houding. Het veranderen van de houding is dan ook de belangrijkste therapie. En dat gaat het snelste met manuele therapie.

   

  Diverse profielen: chronisch of niet

  De aspecifieke (lage) rugpijn bestaat in verschillende profielen. Vaak wordt de pijn veroorzaakt door overactiviteit van spieren of trekkrachten op de spieren of banden. Het kan chronische aspecifieke lage rugpijn veroorzaken, vaak in een bepaald gebied. Soms heeft dit een kernpunt, maar dat is helaas niet altijd het geval.

   

  Aspecifieke lage rugpijn

  De aspecifieke lage rugpijn kan zich overal bevinden. Zowel in de flank als in het midden. Eén zijde is vaak meer pijnlijk. Het komt ook voor dat een band in de onderrug pijnlijk aanvoelt. De klachten kunnen wat dat betreft heel verschillend zijn.
  Wilt u een afspraak maken of meer weten over hernia: lage rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?