Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Rugpijn door tumor

  Last van rugpijn door een tumor? De typische rugpijn door een tumor symptomen laten zich niet altijd even makkelijk herkennen. De pijn kan op één plek ontstaan, maar het kan ook gaan om klachten die lijken op uitstraling (beklemming) van zenuwen. De pijn zit dan in een groter gebied, waardoor lastig vast te stellen is wat precies de oorzaak is.
  In dat geval is het net als bij reuma en rugpijn en aspecifieke lage rugpijn belangrijk om wat meer onderzoek te doen. Op die manier stellen we vast hoe de rugpijn door de tumor ontstaat, en wat daarvoor de beste behandeling is. Soms is het uitblijven van een verbetering op een behandeling aanleiding om verder onderzoek te laten doen.

   

  Tumor: rugpijn

  Sommige tumoren zitten in de botten of het zenuwweefsel van de wervelkolom. Ze leiden daar tot rugpijn. Het gaat vaak om nachtelijke pijn, al hoeft dit niet altijd het geval te zijn.
  Meer dan de helft van de tumoren in de rug zijn uitzaaiingen van tumoren elders in het lichaam. Als u eerder een tumor heeft gehad en last krijgt van nachtelijke rugpijn is het verstandig om dit met de oncoloog te bespreken.

   

  Rugpijn door tumor

  Heeft u last van rugpijn door een tumor? De behandeling is zeer specialistisch. Doorgaans wordt er een MRI of een PET-scan maken om de situatie goed inzichtelijk te maken. U moet altijd met uw oncoloog overleggen of u behandeld mag worden. De tumor kunnen wij niet behandelen. Soms kunnen we de pijn verlichten door uw houding te verbeteren of aan te passen.

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over rugpijn door tumor? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?