Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Reuma en rugpijn

  Last van reuma en rugpijn? Dit heeft vaak te maken met de ziekte van Bechterev. Het gaat in dat geval om nachtelijke rugpijn, waardoor u daar ’s morgens mee wakker zal worden.
  De pijn ontstaat in eerste instantie door de reumatische klachten. Er ontstaan ontstekingen die het lichaam tegen zichzelf oproept. Dit geeft pijn in bijvoorbeeld de rug, net als in andere gewrichten door het lichaam.

   

  Nader onderzoek

  Anders dan bij rugpijn door een tumor is het lastig om één specifieke oorzaak te behandelen. Dus ervaart u bij reuma lage rugpijn? De rugpijn door reuma kan verschillende oorzaken hebben.
  Om nader onderzoek te doen zal er een bloedonderzoek gedaan worden of wordt er een scan gemaakt. Aan de hand daarvan wordt dan bepaald hoe de reuma en rugpijn samengaan, en wat er dan eventueel aan gedaan kan worden.

   

  Reuma en rugpijn

  De behandeling van reuma en rugpijn is zeer specialistisch. Anders dan bij Stenose is het niet voldoende om uw houding te veranderen. In plaats daarvan is een verwijzing naar de reumatoloog belangrijk. Die kan vaststellen wat er precies aan de hand is en u adviseren over de beste behandeling.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over reuma en rugpijn? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?