Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Stenose

  Stenose is een vernauwing van de wervelkolom. De zenuwen raken in de knel, waardoor er pijn ontstaat bij het staan en lopen. De pijn neemt veelal geleidelijk toe en kan uiteindelijk heel heftig zijn. Met name voorover buigen en zitten zijn bij veel mensen dan verlichtend.
  Tip: heeft u last van Stenose? Veel mensen ervaren geen pijn tijdens het fietsen. Dat kan dus een prettige manier zijn om toch mobiel te blijven.

   

  Zenuwen in de wervelkolom

  Stenose (neurogene claudicatio) leidt tot een vervelende en heftige pijn tijdens het staan en lopen. Het is de buis met bundelzenuwen door de wervelkolom die de oorzaak van deze pijn vormt. Dat heeft te maken met een vernauwing van de buis. Met name bij het staan en lopen kan de pijn toenemen, waardoor het niet fijn voelt om te bewegen.

   

  Stenose

  Anders dan bij Modic Type 1 en bij reuma en rugpijn is het bij Stenose vooral belangrijk om aan uw houding te werken. Door uw houding met manuele of oefentherapie te veranderen lukt het om de klachten beter onder controle te krijgen. Vaak is het nodig om een injectie te geven. Als dat niet helpt bespreken we de mogelijkheden van een operatie. Daarvoor verwijzen we u door naar een andere kliniek. 

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over Stenose? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?