Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Modic

  Modic is niet zo bekend als klacht, maar kan met name ’s nachts tot veel pijn leiden. Dit komt door een ontsteking van de dekplaten van een wervel.
  De pijn door Modic ontstaat veelal tijdens het draaien. Ontstekingen worden actiever als het lichaam tot rust komt. Er wordt als het ware een reparatiefase ingezet, iets dat leidt tot veel pijn tijdens het draaien in de nacht. De zwelling rondom de ontsteking neemt toe. Tijdens het draaien komt daar meer druk op, waardoor u er meer last van heeft.

   

  Ontsteking van de dekplaten van een wervel

  Modic is er als Type 1, Type 2 en Type 3. Het is altijd belangrijk om vast te stellen wat er precies aan de hand is en waar de oorzaak ligt. Helemaal duidelijk is de precieze oorzaak van Modic namelijk nog niet.
  Het lijkt te komen door belasting of wrijving. Soms is er ook sprake van een bacterie die de klachten veroorzaakt. Uiteindelijk ontstaan er ontstekingen. De zwellingen er omheen kunnen veel pijn doen.

   

  Modic

  Zoekt u naar een Modic Type 1 behandeling? We behandelen zoals Modic als bijvoorbeeld een hernia en Stenose. Daarvoor doen we eerst nauwkeurig onderzoek, om vast te stellen wat er precies aan de hand is. Als we Modic vaststellen richten we daar de behandeling op. De behandeling is vrijwel altijd gecombineerd met pijnstilling en ontstekingsremmers.  

  Wilt u een afspraak maken of meer weten over Modic? Bel ons op telefoonnummer 085 – 483 54 88, stuur ons een e-mail naar info@rugportaal.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?