Wilt u een afspraak maken met één van onze therapeuten? Dat kan op twee manieren:

  • TELEFONISCH: Als u graag samen met een van onze receptionistes een afspraak in wilt plannen kunt u telefonisch contact opnemen met onze centrale afsprakenbalie: 085-4835488. Deze is op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur.

  • ONLINE: Bij RugPortaal kunt u ook 24 uur per dag en 7 dagen per week zelf online uw afspraak plannen! Klik op één van de buttons hieronder en u komt direct op de voor u juiste afspraakmodule:

  a

  Bij Voetportaal kunt u snel terecht voor de juiste en beste ‘op maat gemaakte’ behandeling voor voetklachten. De podotherapeuten van Voetportaal volgen (of zijn afgestudeerd in) de gespecialiseerde vervolgopleiding Podotherapeut-Plus waarin extra specialisaties worden gegeven waardoor men u nog beter en structureler van uw klachten af kan helpen.

  + 31 (0)85 - 483 54 88

  info@voetportaal.nl
  Straatweg 179, 3621 BM Breukelen

  Specifieke klachten

  Bij specifieke rugklachten kun je zeggen, dat er met een röntgenfoto, MRi of CT-scan duidelijk zichtbaar is dat er schade bestaat aan een gewricht, bot of zenuw. Meestal moet je dan dat eerst goed in kaart brengen om te beoordelen wat je daar het beste aan kunt doen. Maar wist u, dat specifieke rugklachten maar een heel klein percentage van het totaal aan rugklachten is. 

   

  Heeft u lage rugpijn door hernia?

  Heeft u modic type 1?

  Heeft u stenose?

  Heeft u rugpijn door reuma?

  Heeft u rugpijn vanwege een tumor?

  Wilt u graag teruggebeld worden voor meer informatie of wilt u een afspraak maken?